Садржај на сајту тренутно није комплетан, хвала на разумевању.
#udimitrovgradu.rs

Након двогодишње паузе манифестација "Дани Царибродске Шушенице" поново у Димитровграду

Манифестација ће се одржати 19. и 20.новембра у спортској хали у СЦ Парк и у Балканској улици. На штандовима у Балканској улици наћиће се разни домаћи производи, прерађевине од воћа и поврћа, сувенири, домаћа радиност, и друго, док ће штандови у хали бити резервисани за шушеницу, месне и млечне прерађевине, вина и ракије. 

Тренутно влада велико интересовање и са стране излагача и посетилаца. Бројне туристичке агенције из Бугарске већ увелико продају аранжман за посету манифестацији тако да се ове године очекује највећи број посетилаца.

Богат музички програм употпуниће доживљај посетилаца на овогодишњој манифестацији. Отварање манифестације је 19.новембра у 11.00 часова на главној бини у Балканској улици а након отварања следи музички програм до 18.00 часова када ће се одржати концерт једног од најпознатијих певача народне музике Мирослава Илића. Концерт је бесплатан за све.

За најмлађе посетиоце биће одржана и школа гастрономије "Кувајте са Стамболом". Стамбол Гештамов, један од најбољих кувара са простора бивше Југославије, и ове године је промотер манифестације "Дани Царибродске Шушенице", а деци ће одржати кратак курс кулинарства 19.новембра на главној бини у Балканској улици од 13.00 часова.

За све излагаче припремили смо и награду за најбоље уређен штанд, као и 3 награде за нај-благу шушеницу. Додела награда је 19.новембра у 17.00 часова

За заинтересоване излагаче контакт телефон за пријаву и информације је 010/360-873 и лично у просторијама Туристичко информативног центра.